tiistaina, heinäkuuta 19

2. kilpailupäivä

Toisen kilpailupäivän aamu valkenee hiukan pilvisenä. Aurinko kuitenkin paistaa yläpilvien välistä. Illalla ja yöllä paukkui ukkonen ja vettäkin saatiin jonkin verran. Ennuste tälle päivälle ei ollut kovin lupaava huomisesta puhumattakaan. No, totuus on tuolla ulkona, katsotaan kuinka päivän kanssa käy.

Tulosten saaminen viipyi kovin eilen illalla. Ongelmia oli sekä paikallisesti että Soaringspotilla jolla palvelimet menivät tukkoon.  Nyt aamulla sen sijaan näyttää pääsevän katsomaan, mitenkäs sitä eilinen päivä oikeasti meni sijoitusten suhteen.

Kotia eilen tulivat Harri ja Visa-Matti kaksipaikkaisella sekä Antti kerholuokassa. Maastosta haettiin Ilkka ja Jouko, Tero päräytti. Eilinen päivä tietenkin devalvoitui pisteiden suhteen kaikissa luokissa ja kovin suuria piste eroja ei päässyt syntymään joten mitään ei ole vielä menetetty. Harri ja Visa-Matti ovat hyvässä asemassa kuudentena ja Antti yhdeksäntenä ja Tero 13. Lähes olemattomilla piste-eroilla kärkeen myös Ilkka ja Jouko ovat hyvin kisassa mukana.

Antin "lisäsiivet" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti