perjantaina, heinäkuuta 29

Palkintojen jako

Illalla on klo 20:00 alkaen päättäjäiset ja palkintojen jako. Oli hieno tilaisuus kun sain luovuttaa Suomen lipun palkintojenjakotilaisuutta varten. Suomen kansallislaulu on lähetetty kilpailun johtajalle ja lehdistötiedote liiton tiedottajalle joten eiköhän sitä voisi ottaa yhden oluen :D

KULTAA

¨Päivä peruttu kaikilta luokilta!20m kaksipaikkaisissa tuli kultaa !!!!

Hinaukset

Hinauksien pitäisi alkaa 12:45. Maailmanluokalle annettiin jo B -tehtävä mutta muilla luokilla säilyy A tehtävä. Saas nähdä itään ja etelään on sadelautta. Siis sinne minne tehtävätkin.

Odotellaan tilanteen kehittymistä

13:45
PW5.t hinattiin ja kohtapuolin tulivat kaikki alas (räpsähtivät) Tuuli on yltynyt ja aurinko
kokolailla pilvessä. Muita luokkia ei ole hinattu...

Odotellaan kelin huonontumista :)

Briefing

Briefing on normaalisti klo 10:00 ja gridaus on käynnissä. Näyttää tuo aamuinen sadekin kuivuvan joten varmaan lennetään tänään ja varmaan tulee jännittävä päivä niin täällä paikan päällä kuin "kotikatsomoissakin"  Visa-Matin SPOT pitäisi toimia ja toivotaan että järjestäjienkin seurantalaitteet toimivat.

Kaikille luokille tuli 2h AAT. Hinaukset alkavat 12:45 näillä näkymin. Kovasti ikävän näköinen tuo satava pilvilautta itä-etelä suunnassa.

Annetaan KA:lle kaikki tuki mitä sääntöjen puitteissa on mahdollista nykytilan pitämiseksi. Antilla on mielessä nostaa kokonais-sijoitustaan 11. sijalta vähintään kuudenneksi.

Viimeinen kilpailupäivä

Aamun keli etelään päin
Ennusteita ei ole vielä ehtinyt katsella mutta ulos kun katsoo niin sinistä taivastahan tuolla näkyy. Foreca lupasi eilen kyllä sadetta puolen päivän jälkeen joten nähtäväksi jää.

Jos tuo etelässä oleva (ja kuvassakin yllä näkyvä) sade-alue kulkee pohjoiseen, saattaa se yltää Nitraankin asti