perjantaina, heinäkuuta 15

Majoitukset

Noin 1,7 km päässä kentältä majoittuu Antti ja Jouko avustajineen sekä joukkueenjohtaja. Talo on rauhallisen kadun varrella ja tyyliltään, sanoisinko Alvar Aalto tyylistä. Kantti kerta kantti. Vesi pysyy kuitenkin ulkona kovemmallakin ukkosmyrskyllä ja lämmintä riittää. Ilmastointi on perinteinen "ikkuna auki ja läpiveto" -tyylistä. Muutaman sadan metrin päästä löytyy Coop -kauppa josta saa aamu kuudesta alkaen tuoretta leipää aamiaspöytään. Kaikki muutkin perustarvikkeet on tarjossa samaisesta kaupasta lähes läpi vuorokauden.

Kenttämajoituksessa Ilkka miettii jo kovasti sisätiloihin siirtymistä. Telttamajoitus yhdistettynä ukkosilmaan ei olekkaan enää niin houkutteleva vaihtoehto. Viime yö meni valvoen ja jännittäen, kestääkö teltan lasikuituiset tangot myrskyn tiimellyksessä.

Varmaan huoneistoja löytyy joko Luxista tai U Krba hotelleista..

Ilmassa viileyttä

Perjantai aamu valkeni yön sateiden jälkeen pilvisenä ja jopa hiukan viileänä. Torstain paikalliset ennusteet näyttävät pitävän paikkansa ja lentopäivää ei taida tulla viimeisestä epävirallisesta harjoituspäivästä.

Leirialueella toimet ovat enemmän valmistelevia tulevaan koitokseen. Antennimaston nosto ja "Suomi fiiliksen" nostoa suomi -lippujen asentamisella. Ilkkakin aloitti grillin asentamisoperaation. Kohdassa 4/12 alkoi grillin muoto jo selkeästi näkyä.

Tekninen tarkastus on koneille alkanut. Club -luokassa näyttää olevan "CX" kilpailutunnus joten Ilkalla on nyt pohdittavana uusi, helposti CX -tunnuksesta muunneltava tunnus. €X on ollut leirissä vahvasti esillä.

Sääntöjen mukaan se joka on ensimmäisenä ilmoittautunut saa pitää tunnuksensa joten Ilkalla on uuden tunnuksen mietintä.

PS.
Eiliseen juttuun korjauksena että Arcuksessa ei ollutkaan Visa-Matti räpsähtämässä vaan Eeva Harrin kanssa :)