sunnuntaina, heinäkuuta 24

Päivä peruttu

Kaikki 20M luokan koneet maassa. Tämän jälkeen tuli ilmoitus että päivä peruttu. Pohjat olivat noin 900 m ja jokainen pilvi satoi enemmän tai vähemmän. Tämä oli tänään Harrin kommentti.

Harri ja Visa-Mattihan lentävät vuoropäivinä. Kähden perättäisen kilpailupäivän jälkeen kumpikin on siis päässyt lentämään tehtävän.

Club ja vakion koneitahan ei edes hinattu ilmaan vaan odoteltiin vain kuinka kauan menee että
kaikki 20 metrin luokan koneet ovat räpsähtäneet

Hinaukset

PW5:t hinataan klo 13:00 ja 20M:n hinaukset alkavat klo 13:05. Muiden koneiden hinauksista ei ole ollut vielä puhetta.
Hinaukset alkaa klo 13:00

Klo 13:45
Clubi ja vakion koneet ovat edelleen maassa. 20M lähtölinja aukesi mutta vaikeaa on. Useita 20M koneita on räpsähtänyt ja odotttelevat radalla tilanteen kehittymistä.


Yksi Peeveli meni maastoon ennen lähtöä. Edelleen 20M koneita räpsähtelee. Oheinen keon kuva otettu ihan kännykällä eli matalissa käytiin välillä.

Kawa tuli kaffeelle kuppilaan, taitaa kylläkin olla ainut pilotti joka ei ole koneessa/lähellä konetta...

Tehtävä

Klo 12:00 annettiin tehtävät kaikille luokille. Hinaukset pitäisi alkaa tehtävälapun mukaan klo 12:45
Sää klo 11:50
Päivän tehtävät löytyy oikealla puolella olevasta linkistä. Pituudet 112 - 135 km
20M luokan tehtävälappu
Komiasti startataan taas

Briefing

Briefingissä ei paljon uutta. Tehtävää ei vielä annettu vaan jaetaan mahdollisesti klo 12 aikoihin. Gridausaika loppuu klo 12:30 joten aikaisintaan tuossa yhden maissa alkaa hinaukset.

Lentämään ?

Toiveikkaasti tuli Vladimirilta SMS -viesti jossa kerrottiin että rata 33 käytössä. Lisää Briefingissä. Noinkohan olisi pieni sloti olemassa lentämiselle pitkästä aikaa. Briefing klo 10. Ennuste näyttäisi iltapäivällä tulevan sade mutta katsotaan.

Tankkaus käynnissä


Eilinen kansainvälinen ilta meni hienosti. Avustajat yhdessä muun joukkueen kanssa tarjoilivat pöydän tyhjäksi. Taitaa olla joillakin asiakkailla pää pipi tänä aamuna. Pakastinkylmä Finlandia ja salmiakkikossu kävi kaupaksi. Myös Creame Lakka maistui. Pilotit (ainakin suomalaiset) osasivat kuitenkin lähteä ajoissa nukkumaan.