keskiviikkona, heinäkuuta 20

Valmistautumista

Joukkueenjohtaja käskee ja pilotit ihmettelee :)
Joukkueen taktinen keskus rakennettiin leirialueelle. Visa-Matin ja Harrin asuntoautot sekä pari isoa telttaa antavat hyvän kokonaisuuden ja rauhan kilpailupäivän seurannalle ja raportoinnille niin piloteille kuin blogiin. AKNI-CAMP wlan toimii kun on toimiakseen. Hätätapauksessa on käytetty 3,5G yhteyttä joka toimii sinänsä hyvin mutta hintansa puolesta taas ei oikein houkuttele kuin aivan pakollisiin sään katseluihin mikäli tarpeen.

SIL masto ja antenni pystytettiin hetimiten kun harjoituspäivänä aikaa liikeni. Camping alueen rajaavan aidan tolppa toimii tukevana tukena harusnarujen kanssa.

Sähköjakelipisteen korjausta ja ihmettelyä
Naapuri taisi huomata meidän hyvät järjestelyt ja ajoi sitten sähkönjakelupisteen ylitse rikkoen Harrin sähköpistokkeen. No, ajaja oli sitten loppujen lopuksi sähköalan ammattilainen ja korjasi tilanteen nopeasti

3. kilpailupäivä


Aamun sää
Eilen illalla oli hieno katsoa tuloksia, siltä osin kuin niitä pääsi ukkosen sotkeman tietoliikenneyhteyden kanssa katsomaan. Harri ja Visa-Matti nousivat yhteispisteissä hienosti kakkoseksi ja club -luokan pojatkin tekivät hienon päivätyön vaikeissa sääolosuhteissa.

Ukkosia alkoi kertyä iltapäivällä ympäri kilpailualuetta. Yksi esti Teron etenemisen aivan kentän laidalla. Viimeinen kännepiste jäi käymättä ja jonkin aikaa radioyhteyden avulla yritettiin löytää sopivaa reikää kentälle. Ilkka ehti juuri

Tänään sen sijaan ei taida tulla lentopäivää. Ukkonen jyrisee jo tuossa taustalla ja vettä tulee aika ajoin joitakin piskoja.

Ja juuri tuli kilpailun johtajalta viesti että päivä on peruttu. Huominenkaan ei kuulemma näytä kovin hyvältä